Amit a Villa Lilith nyújt Önnek

Villánk automatizált, smart zárakkal működik. Foglalás után a visszaigazoló e-mailben kapja meg a főbejárat és a foglalt apartman kódját, amellyel az itt tartózkodása alatt be tud jutni a szállásra.

Villánkban összesen tíz lakás található. Minden apartman felszerelt konyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A konyhákban fagyasztós hűtőgép, mikrohullámú sütő, kávé- és teafőző, indukciós főzőlap, vízforraló található étkezőasztallal és székekkel. Minden lakásban LED tv van elhelyezve.

10 APARTMAN

2 MEDENCE &

PEZSGŐFÜRDŐ

1 SZAUNA

SZÁMTALAN

GASZTRONÓMIAI LEHETŐSÉG

VÉGTLEN SZABADSÁG

APARTMAN 1, földszint

A bejárattól jobbra eső első lakás 31 nm-es. Belépve az előszobába érkezünk jobbra egy gardróbszoba található szekrénnyel, itt helyezhetjük el a csomagjainkat is. A nappali, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +1 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 2, földszint

35 nm-es másfél szobás apartman, amelyhez egy kétszemélyes balkongarnitúrával ellátott erkély tartozik. A nappal, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +2 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 3, földszint

28 nm-es, egyszobás lakás, amely a nagyobb kényelem érdekében külön gardróbbal is rendelkezik. Ablakai a kerti medencére néznek, valamint az erdőre panorámásak. Belépve az előszobába érkezünk jobbra egy gardróbszoba található szekrénnyel, itt helyezhetjük el a csomagjaingat is. A nappal, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +1 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 4, földszint

35 nm-es másfél szobás apartman, amelyhez egy kétszemélyes balkongarnitúrával ellátott erkély tartozik. Pótágyazással maximum 4 fő elszállásolására alkalmas. Ez a lakás a Fertő-tóra panorámás. A nappal, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +2 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 5, földszint

Legkisebb apartmanunk 20 nm-es, ablakából a Fertő tó tárul elénk. Pótágyazásra ennél az apartmannál nincsen lehetőség. A nappal, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt.

APARTMAN 6, emelet

Az emeleten található 6-os apartman 31 nm-es. Belépve az előszobába érkezünk jobbra egy gardróbszoba található szekrénnyel, itt helyezhetjük el a csomagjaingat is. A nappal, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +1 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 7, emelet

33 nm-es másfél szobás apartman. A nappali, a konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +2 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 8, emelet

28 nm-es, egyszobás lakás, amely a nagyobb kényelem érdekében külön gardróbbal is rendelkezik. Ablakai a kerti medencére néznek, valamint az erdőre panorámásak. Belépve az előszobába érkezünk jobbra egy gardróbszoba található szekrénnyel, itt helyezhetjük el a csomagjainkat is. A nappali, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +1 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 9, emelet

35 nm-es másfél szobás apartman. Pótágyazással maximum 4 fő elszállásolására alkalmas. Ez a lakás a Fertő-tóra panorámás. A nappali, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +2 fő elszállásolására alkalmas.

APARTMAN 10, emelet

Az emeleten található, utcafrontra néző, 10-es apartman 31 nm-es, gardróbbal, a Fertő tóra panorámás. A nappal, konyha és étkező egy légtérben van. A fürdőszoba zuhanyzós, Alda kozmetikumokkal, fogkefével, hajszárítóval és nagyméretű tükrökkel felszerelt. Pótággyal +1 fő elszállásolására alkalmas.

Nézze meg aktuális ajánlatainkat

Húsvéti kikapcsolódás

Pharetra, felis, cursus risus facilisis a. Amet ut velit amet nec sed quis aliquam arcu hendrerit. Habitant libero dui, vel massa.

Fesztivál szieszta

Pharetra, felis, cursus risus facilisis a. Amet ut velit amet nec sed quis aliquam arcu hendrerit. Habitant libero dui, vel massa.

Foglaljon most az alábbi előnyökkel

Garantáltan a legjobb ár

Azonnali visszaigazolás a foglalásról

Foglalási díj nem kerül felszámításra

Kedvező lemondási feltételek

Online foglalás

Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot és hagyja, hogy Önt is elvarázsolják a Villa Lilith és a páratlan környezete által nyújtott élmények.