Mert létezik szerelem első látásra!

Sosem felejtem el az első látogatásomat Fertőrákoson, első látásra beleszerettem a tájba, a falu hangulatába, a lágyan lenyugvó nap fényeibe. 

Régi álmom volt egy kis szálláshely nyitása valamilyen kedves helyen és ez a ház mindenki számára biztosítja a tökéletes pihenést.

 Kirándulni szeretsz, felfedezni az érintetlen természet szépségeit?

Vagy inkább időutazást tenni és visszarepülni az időben egy romantikus városban? 

Csak ülni a medence partján, kiengedni a stresszt a szaunában és aludni, amennyit csak lehet? Esténként hangos zenei fesztiválon tombolni, vagy épp ellenkezőleg, nézni a naplementét a csendben és érezni a lágy esti szellő simogatását az arcodon? 

Bármi is az álmod, itt megvalósul. 

Természetvédelmi övezet határán, a Barlangszínház és a műemlékké nyilvánított Fertőrákosi Kőfejtő mellett található kis szálláshelyünkön megszállva mind a jobbnál jobb kirándulási lehetőségek, mind pedig a wellness elérhető számodra. A házban tíz garzonlakás (ebből két erkélyes) található minikonyhával, tévével, gardróbbal és zuhanyzós fürdőszobával. A wellness részlegen egy kis medence, jakuzzi, szauna, bár, a kertben egy 4×8 méteres fűtött medence szolgálja a wellnesst kedvelők pihenését. 

A szálláshelytől karnyújtásnyira található Barlang Színház egyedülálló kulturális élményt nyújt mindenkinek. 

Egyik kedvenc városom, Sopron, amely számos nevezetességben és látnivalóban bővelkedik, mindössze 6 km-re esik, így akár autóval, akár biciklivel (hosszútávfutóként jegyzem meg, hogy futva is), gyorsan elérhető. 

A szabadság lételemem, számomra a smart, vagyis személyzet nélküli üzemelés is ezt erősíti. Sosem értettem, miért kell a hosszú utazás után beérkező vendéget még űrlapok kitöltésével kínozni, vagy a hazainduláskor a kicsekkolással feltartani. Nálunk foglalás után a visszaigazoló mailben kapod meg a szobád kódját, ezzel nyitod és zárod majd a lakás ajtaját. Alhatsz, ameddig szeretnél, nem fog rádkopogni a housekeeping és a reggelit piknik kosárban elhelyezzük már hajnalban az ajtód előtt. 

Bármilyen kérdésed lenne, hívhatod a forró drótunkat és segítünk.

Érezd jól magad szabadon!

Jó pihenést kívánok!

Simon Lilla

Online foglalás

Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot és hagyja, hogy Önt is elvarázsolják a Villa Lilith és a páratlan környezete által nyújtott élmények.