Mi a Smart funkció?

Alapelvünk, hogy az ember számára a szabad pihenés a legfontosabb, amikor kikapcsolódásra vágyik. Vendégeink számára szeretnénk maximálisan lehetővé tenni, hogy kizárólag családjaikkal, barátaikkal tölthessék a pihenésre szánt napokat és csupán vendégtársaikkal találkozzanak, amikor Villánkat választják.

Smart zárak

Ezt az elvet szem előtt tartva, Villánkban Smart zárak működnek. A vendég foglalás után kap egy kódot, amellyel beléphet Villánkba, valamint a számára lefoglalt apartmanba. A maximálisan felhasználóbarát és egyszerűen használható Guest Advisor applikációval az érkezés előtt szükséges részünkre elküldeni a törvény által előírt szabályoknak megfelelően iratait, így az érkezéskori recepción való sorban állást igyekszünk megspórolni vendégeinknek.

A recepción találnak a vendégek telefont vészhívás esetére, valamint online módon elérhető recepciónk működik 0-24, NON-STOP.

Reggeli, amikor Ön akarja

Ezeken túlmenően a reggelit is az ajtó előtt hagyja partnerünk, valamint a közösségi térben automata található kávé-snack és üdítő kínálattal. Ezen megoldásoknak köszönhetően szabadon tudnak pihenni családjaik és barátaik körében vendégeink, nem zavarja őket a személyzet, viszont minden fontos szolgáltatást ugyanúgy megkapnak, mint egy hagyományos szállodában.

A biztonságtól sem kell tartaniuk vendégeinknek, mivel modern kamerarendszerrel és riasztóval felszerelt az ingatlan. Fertőrákos a statisztikák szerint pedig az egyik legbiztonságosabb települése Magyarországnak.

Reméljük elnyeri tetszésüket a Smart megoldásokkal ellátott koncepciónk, várjuk önöket szeretettel, pihenjenek szabadon!