Rendezvények a Villa Lilithben

A Villa Lilith 30 fős befogadóképességével tökéletes helyszín kisebb létszámú, családias rendezvények lebonyolításához.

A szálláshely

Háromszintes villánk ideális helyszínként szolgál kisebb csapatépítők, családi összejövetelek megrendezésére. Vendégeink részére ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférést és ingyenesen használható parkolót biztosítunk. Fertőrákos és környéke számtalan egyedi kikapcsolódási és csapatépítési lehetőséget kínál a kulináris élvezetek mellett az idelátogatók számára.


Apartmanok

A gyönyörű környezet, a Fertő tó közelsége, a szomszédos Sopron hangulata mind-mind megkoronázzák a Villa Lilith-ben megrendezésre kerülő eseményeket, amelyekhez természetesen szállást is biztosítunk, ahol a modernitást a kényelemmel ötvöző szobáink várják vendégeinket.


LAKRÉSZEINK

Wellness élmények

Az épület legalsó szintjén található a közösségi helyiség, a pihenőszobák és a wellness részleg. Mind a finn-, mind pedig az infra szaunát kedvelők élvezhetik a nyugodt pillanatokat. Egy kis ülőmedence és egy jacuzzi segíti még a kikapcsolódást. A kertben 3×8 méteres, fűtött medence áll rendelkezésére mindenkinek, aki szereti a szabadtéri fürdőzést.


WELLNESS

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje egyedi ajánlatunkat még ma!

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

    Online foglalás

    Foglaljon most vagy kérjen ajánlatot és hagyja, hogy Önt is elvarázsolják a Villa Lilith és a páratlan környezete által nyújtott élmények.


    ONLINE FOGLALÁS


    AJÁNLATKÉRÉS